Šokoladiniai burokėlių keksiukai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Desertai
Užkandžiai

Šokoladiniai burokėlių keksiukai

5 min
dot
Sotumas
dot
4 stiklinės
Naminis migdolų pienas

Gaminimo instrukcija

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. Viename puode lengvai išplakame burokėlių piurė, ištirpintą kokosų aliejų, pieną, klevų sirupą, cukrų, sodą ir druską. 
  2. Lengvai maišydami įdedame kakavos miltelius ir miltus. Nepermaišome 🙂 
  3. Supjaustome šokolado plytelę mažais gabaliukais ir įmaišome juos į tešlą, palikdami kelis laisvus papuošimui ant viršaus. Dedame tešlą į formeles (apie du šaukštus tešlos vienam keksiukui) ir papuošiame likusiais šokolado gabaliukais. 
  4. Kepame apie 20-24 minutes ir ištraukus iš orkaitės leidžiame pailsėti kelias minutes. Skanaus! 

Pagrindai – migdolų pienas namie. Pirmas receptas, kuriuo noriu pasidalinti, yra migdolų pienas, kadangi jis bus pagrindas ir ateinančiuose receptuose. Kokie yra naminio migdolų pieno privalumai? Gausu E vitamino bei kalcio, mažesnė kaina nei parduotuvėje, jokio pridėtinio cukraus, saldiklių ir plastiko.

Ingredientai

  • 1 puodelis migdolų
  • 3 puodeliai vandens (galite dėti ir 4, tačiau man labiau patinka kreminis skonis)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1/3 šaukštelio cinamono
  • Papildomai: jei norite daugiau saldumo, galite įpilti du šaukštelius klevų sirupo
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės