Daržovių blyneliai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Daržovių blyneliai

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Gaminimo instrukcija

  1. Sutarkuokite cukiniją ir ant jos pabarstykite druskos (tai padės ištraukti cukinijoje esantį vandenį). Po 10 minučių rankomis išspauskite vandenį iš cukinijos. 
  2. Smulkiais kubeliais supjaustykite mažą raudonajį svogūną ir papriką, sumaišykite su tarkuota cukinija.
  3. Į smulkintų daržovių indą suberkite konservuotus kukurūzus. Pagardinkite daržoves druska, pipirais, kariu ir rūkyta saldžiąja paprika. Papildomai galite įdėti petražolių. 
  4. Įmuškite du kiaušinius ir išmaišykite masę. Tuomet įdėkite pusę stiklinės turimų miltų ir viską kartu išmaišykite. 
  5. Kepkite ant didelės ugnies iki kol blyneliai įgis auksinio geltonumo atspalvį (apie dvi minutes vienai pusei). Iškeptus blynelius patiekite su savo mėgstamais priedais, man skaniausia juos valgyti su graikišku jogurtu, druska ir krapais. Skanaus! 

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredientai

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės