Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI GĖRIMAI JAU PREKYBOJE
Desertai
Užkandžiai

Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu

10 min
dot
Sotumas
dot
10 vnt.
Datulės su kreminiu įdaru ir šokoladu

Gaminimo instrukcija

  1. Medjool (šviežias) datules įpjauname šone, išimame kauliukus ir į vidų dedame po šaukštelį graikiško jogurto ir natūralaus riešutų sviesto.
  2. Išlydome juodą šokoladą (stiklinį dubenį dedu ant karšo vandens) ir juo apliejame datules. Užbarstome žiupsneloiu jūros druskos.
  3. Dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings šokoladas. Skanaus!

Man patinka desertus pasigaminti namie, nes taip galiu kontroliuoti ką į juos dedu ir išvengti nereikalingų priedų, sumažinti cukraus kiekį. Šis derinys yra mano favoritas, mes dažniausiai visus ingredientus turiu namie ir gaminimas užtrunka 10 minučių. Be to, jų skonis tikrai yra kosminis.

Ingredientai

  • 10 Medjool datulių
  • 10 šaukštelių graikiško jogurto
  • 10 šaukštelių riešutų sviesto
  • Plytelė (arba mažiau) juodojo šokolado
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų