Kaip skamba, taip ir yra: gražu, saldu ir itin skanu. Toks pyragas sužavės kiekvieną, o ypač tiks šventiniu laikotarpiu nusinešti į svečius – aplodismentai garantuoti.
Gaminimo instrukcija
- Supjaustyti bananus ir išdėstyti ant kepimo popieriaus.
- Ant vidutinės ugnies kepti cukų kartu su vandeniu apie 5 minutes, kol jis pavirs į karamelę, ir iškart užpilti ant bananų.
- Sumaišyti sutrintus bananus ir cukrų, tuomet kokosų aliejų, jogurtą, kiaušinius.
- Per sietelį įberti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną, druską.
- Įmaišyti juodą šokoladą ir paskirstyti tešlą ant bananų.
- Kepti 60 minučių 180 C (su fenu).
- Ištraukus leisti pailsėti 10 minučių ir uždėjus ant lėkštę pyrago, apversti jį, kad karamelizuoti bananai būtų viršuje.
- Labai skanu patiekti su ledais. Skanaus!