Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Į 190°C įkaitintą orkaitę 25 minutėms keliauja stambiai pjaustyta cukinija, paprika, pusė brokolio, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas ir citrina, konservuoti avinžirniai. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagal skonį druska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais. Ant avinžirnių beriame ir Daily Spoon mielių dribsnius.
  2. Padažui susmulkiname keptą citriną, pilame alyvuogių aliejų ir po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus.
  3. Paruošiame likusius ingredientus: išverdame pusę stiklinės bolivinės balandos kruopų ir susmulkiname dvi saujas petražolių.
  4. Į didesnį dubenį beriame bolivinę balandą, keptas daržoves ir avinžirnius. Viską apliejame padažu ir beriame petražoles. Skanaus!

Lengvas sumestinis, kuris turi kalną maistinių medžiagų mūsų kūnui.

Ingredientai

  • 1 cukinija
  • 1 paprika
  • Pusė brokolio
  • 1 raudonas svogūnas
  • Pusė citrinos
  • Skardinė koncervuoti aviržiniai
  • Šlakelis alyvuogių aliejus
  • Pagal skonį: druska, pipirai ir rūkytos paprikos prieskoniai
  • Šaukštas Daily Spoon mielių dribsnių
  • Pusė stiklinės bolivinės balandos kruopų
  • Dvi saujos petražolių

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus
Mityba

Daugiau receptų