Maistingas uogų “crumble” Daily Spoon
Eiti prie turinio
NORINT, KAD DOVANOS SPĖTŲ ATSIDURTI PO EGLUTE LAIKU, UŽSAKYMAIS PASIRŪPINKITE IKI GRUODŽIO 18 d.
Desertai

Maistingas uogų “crumble”

40 min
dot
Sotumas
dot

Gaminimo instrukcija

  1. Kepimo inde sumaišyti 400 g šaldytų uogų (miksuoju šilauoges ir avietes) su 1 a.š. chia sėklų, 2 v.š. kokosų cukraus. 2 v. š. mišinuko imunitetui (naudoju jį kaip cinamono, gvazdikėlių, kardamono prieskonius suteikti meduolių skonio natą).
  2. Atskirai dubenyje įberkite 1 puodelį avižinių dribsnių ir norimus riešutus, sėklas. aš dedu pjaustytus migdolus, moliūgų sėklas, linų sėmenis, pekano riešutus. įmaišyti 2 v. š. klevų sirupo, 1 gausų v. š. riešutų sviesto ir žiupsnelį druskos.
  3. Tolygiai paskleiskite ant uogų, ir kepkite 180C. orkaitėje 30–40 minučių, kol uogos ims burbuliuoti, o viršus taps auksinis ir traškus.
  4. Pateikti galite su grietinėle ar graikišku jogurtu, kaip norisi 🍦

Ranka prie širdies, čia yra paprasčiausias ir maistingiausias trupininio receptas 🫐 Įdaras uogų su chai prieskoniais ir traškus sėklų - riešutų viršus.

Ingredientai

  • 400 g šaldytų uogų
  • 1 a.š. chia sėklų
  • 2 v.š. kokosų cukraus
  • 2 v. š. mišinuko imunitetui
  • puodelį avižinių dribsnių
  • norimų riešutų, sėklų
  • 2 v. š. klevų sirupo
  • 1 gausus v. š. riešutų sviesto
  • žiupsnelis druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės