Ranka prie širdies, čia yra paprasčiausias ir maistingiausias trupininio receptas 🫐 Įdaras uogų su chai prieskoniais ir traškus sėklų - riešutų viršus.
Gaminimo instrukcija
- Kepimo inde sumaišyti 400 g šaldytų uogų (miksuoju šilauoges ir avietes) su 1 a.š. chia sėklų, 2 v.š. kokosų cukraus. 2 v. š. mišinuko imunitetui (naudoju jį kaip cinamono, gvazdikėlių, kardamono prieskonius suteikti meduolių skonio natą).
- Atskirai dubenyje įberkite 1 puodelį avižinių dribsnių ir norimus riešutus, sėklas. aš dedu pjaustytus migdolus, moliūgų sėklas, linų sėmenis, pekano riešutus. įmaišyti 2 v. š. klevų sirupo, 1 gausų v. š. riešutų sviesto ir žiupsnelį druskos.
- Tolygiai paskleiskite ant uogų, ir kepkite 180C. orkaitėje 30–40 minučių, kol uogos ims burbuliuoti, o viršus taps auksinis ir traškus.
- Pateikti galite su grietinėle ar graikišku jogurtu, kaip norisi 🍦