Maisto planavimas: baltymų marinavimas - Daily Spoon
Eiti prie turinio
VIENĄ KARTĄ METUOSE: BLACK WEEK DOVANŲ SPRINTAS
Pietūs / vakarienė

Maisto planavimas: baltymų marinavimas

30 min
dot
Sotumas
dot
Citrininis marinatas lašišai, Aitrus marinatas avinžirniams, Sojų marinatas vištienai

Mano trys mėgstamiausi marinatai baltymams, kurie suteiks jūsų patiekalams išskirtinius skonius be daug vargo.

Gaminimo instrukcija

  1. Lašiša: sumaišyti grastyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius puodelyje. Lašišą paprieskoniuoti su druska, užpilti marinatą ir uždaryti indelyje. laikyti bent valandą.
  2. Vištiena: Sumaišyti soją, pomidorų pastą, rudąjį cukrų, saldžią ar rūkytą papriką puodelyje. Vištieną užpilti marinatu ir uždaryti indelyje. Geriausiai laikyti bent parą.
  3. Avinžirniai: avinžirnių marinuoti nereikia, svarbu juos gerai prieskoniuoti prieš kepimą.

Ši maisto planavimo rubrika skirta tiems, kurie nori valgyti šviežų ir maistingą maistą, tačiau kaip aš, po darbų nenori užsibūti virtuvėje.

Ingredientai

Lašišos marinatas:

  • 1 šaukštelis garstyčių
  • 1 šaukštelis medaus
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Pagal jūsų poreikį raudonėlis ir druska

Vištienos marinatas:

  • 4 šaukštai sojos
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • 2 šaukšteliai rudo cukraus
  • 1 šaukštelis maltos saldžios/rūkytos paprikos
  • Pagal jūsų poreikį druska ir pipirai

Avinžirnių prieskoniavimas:

  • Pagal jūsų poreikį druskos ir pipirų
  • 1 šaukštelis maltos rūkytos paprikos
  • Pagal jūsų poreikį čili dribsniai
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejus
  • 2 šaukštai Daily Spoon mielių dribsniai (suteikia sūrio skonį ir traškumą)
Mityba

Daugiau receptų