Maisto planavimas: baltymų marinavimas | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė

Maisto planavimas: baltymų marinavimas

Mažais žingsniais sveikos gyvensenos link

Mano trys mėgstamiausi marinatai baltymams, kurie suteiks jūsų patiekalams išskirtinius skonius be daug vargo.

Gaminimo instrukcija

  1. Lašiša: sumaišyti grastyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius puodelyje. Lašišą paprieskoniuoti su druska, užpilti marinatą ir uždaryti indelyje. laikyti bent valandą.
  2. Vištiena: Sumaišyti soją, pomidorų pastą, rudąjį cukrų, saldžią ar rūkytą papriką puodelyje. Vištieną užpilti marinatu ir uždaryti indelyje. Geriausiai laikyti bent parą.
  3. Avinžirniai: avinžirnių marinuoti nereikia, svarbu juos gerai prieskoniuoti prieš kepimą.
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės