Tuno tartaras su mangų salsa Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė

Tuno tartaras su mangų salsa

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Gaminimo instrukcija

  1. Visus ingredientus svarbu supjaustyti SMULKIAI, kad skoniai tarpusavyje susimaišytų ir į vieną kasnį pakliūtų visi ingredientai. Supjaustytus ingredientus sumaišome su laimo sultimis, alyvuogių aliejumi, visais prieskoniais ir paliekame šaldyutuve 15 minučių.
  2. Jei norisi papildomo traškumo, tartarą skanų “kabinti” su kukurūzų traškučiais. Skanaus!

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredientai

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės