Greens salad with salmon and sriracha dressing Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Lunch / dinner
Salads

Greens salad with salmon and sriracha dressing

5 min
dot
Fullness
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Cooking instructions

  1. Boil 100 grams of rice and bake the salmon fillets (about 20 minutes, 190 C). I season it with salt, pepper, mustard and honey.
  2. For the salad, cut up: a few handfuls of spinach, half a leek, a handful of broccoli that has been wilted (10min), and 2 stalks of celery.
  3. Add the grilled salmon, torn into small pieces, and the cooked rice.
  4. For the sauce, add: a teaspoon of mayonnaise (or Greek yoghurt), a teaspoon of sriracha sauce, the juice of half a lemon, the spices and stir to combine.
  5. Garnish with parsley and enjoy!

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredients

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community