Kale traškučiai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Užkandžiai

Kale traškučiai

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

Gaminimo instrukcija

  1. Suplėšome kale kopūstus į kąsnio gabaliukus (kopūsto stiebą išimame).
  2. Tuomet kopūstus šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame mielių dribsnių, druskos ir pipirų. Tikslių kiekių čia nereikia, svarbu, kad turimas kiekis traškučių būtų lengvai pasidengęs aliejumi ir prieskoniais.
  3. Kepame orkaitėje 150°C 15 minučių. Kas 5 minutes vis pavartome, kad apskrustų iš visų pusių ☀️

Maistinga ir itin skani pietų ar vakarienės versija.

Ingredientai

  • Pusė brokolio
  • Pusė paprikos
  • Sauja krapų
  • Keli svogūnų laiškai
  • Pusė raudonojo svogūno
  • Pusė skardinės kukurūzų
  • Šiek tiek raudonosios paprikos, kario
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis citrinos žievelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Stiklinė avinžirnių miltų

Padažui:

  • Keli šaukštai graikiško jogurto
  • Šiek tiek petražolių
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės