Kale traškučiai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Užkandžiai

Kale traškučiai

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Gaminimo instrukcija

  1. Suplėšome kale kopūstus į kąsnio gabaliukus (kopūsto stiebą išimame).
  2. Tuomet kopūstus šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame mielių dribsnių, druskos ir pipirų. Tikslių kiekių čia nereikia, svarbu, kad turimas kiekis traškučių būtų lengvai pasidengęs aliejumi ir prieskoniais.
  3. Kepame orkaitėje 150°C 15 minučių. Kas 5 minutes vis pavartome, kad apskrustų iš visų pusių ☀️

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredientai

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės