Maistinga baklažanų pasta | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Maistinga baklažanų pasta

Peruvian maca – dievų maistas

Gaminimo instrukcija

  1. Supjaustome baklažaną kubeliais, apšlakstome aliejumi, pabarstome druskos, pipirų bei pašauname į orkaitę. Kepame apie 20 minučių.
  2. Kol verda makaronai, paruošiame padažą: po kelias minutes pakepame česnaką, tuomet vyšninius pomidoriukus ir supilame konservuotus pomidorus. Dedame druskos, pipirų pagal skonį. Tuomet dedame saują baziliko, medaus ir raudonėlio. Leidžiame pabūti ant vidutinės ugnies 10 minučių. Įmaišome porą šaukštų makaronų vandens ir maišome, kol jis išgaruoja ir padažas yra tinkamo tirštumo, apie 10 min. Tuomet suberiame špinatus.
  3. Paruoštą padažą sumaišome su pasta ir dalimi baklažano (kitą dalį pasiliekame uždėti ant viršaus).
  4. Patiekiant galima pabarstyti parmezano sūrio ir baziliko. Skanaus!
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės