Ši maisto planavimo rubrika skirta tiems, kurie nori valgyti šviežų ir maistingą maistą, tačiau kaip aš, po darbų nenori užsibūti virtuvėje.
Mano trys mėgstamiausi marinatai baltymams, kurie suteiks jūsų patiekalams išskirtinius skonius be daug vargo.
Gaminimo instrukcija
- Lašiša: sumaišyti grastyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius puodelyje. Lašišą paprieskoniuoti su druska, užpilti marinatą ir uždaryti indelyje. laikyti bent valandą.
- Vištiena: Sumaišyti soją, pomidorų pastą, rudąjį cukrų, saldžią ar rūkytą papriką puodelyje. Vištieną užpilti marinatu ir uždaryti indelyje. Geriausiai laikyti bent parą.
- Avinžirniai: avinžirnių marinuoti nereikia, svarbu juos gerai prieskoniuoti prieš kepimą.