Miso sriuba su daržovėmis ir lašiša | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Miso sriuba su daržovėmis ir lašiša

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Maisto planavimo patarimai: kokteilių paruoštukai

Gaminimo instrukcija

  1. Imbierą ir česnaką kelias minutes pakepiname ant alyvuogių aliejaus. Tuomet dedame smulkiais šiaudeliais supjaustytą porą ir morką. Vėliau šiaudeliais supjaustytą cukiniją. Pakepame 5 minutes, dedame miso pastą ir užpilame apie 0.7 litro karšto vandens. Paliekame 10 minučių.
  2. Pilame soją ir sezamų aliejų. Į dubenėlį dedame išvirtus ryžių makaronus ir užpilame sriuba, ant viršaus dedame iškeptą lašišą (apie 20 min, 180C). Papuošiame laiškiniais svogūnais ir sezamų sėklomis. Skanaus!

Mano vienas mėgstamiausių triukų – kokteilių paruoštukai.

Ingredientai

  • 2 saujos špinatų
  • 1 bananų
  • Sauja patinkančių uogų
  • 1 kalafijoro ar cukinijos
  • 2 šaukšteliai linų sėmenų
  • 2 šaukšteliai turimo Daily Spoon mišinuko
  • Pagal jūsų poreikį riešutų sviesto
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės