Riešutų sviesto, daržovių ir pupelių karis - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI GĖRIMAI JAU PREKYBOJE
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Riešutų sviesto, daržovių ir pupelių karis

30 min
dot
Sotumas
dot
5 - 6 porcijos
Riešutų sviesto, daržovių ir pupelių karis

Gaminimo instrukcija

  1. Ant alyvuogių aliejaus kelioms minutėms pakepti dedame baltą ir raudoną svogūną, 4 česnako skilteles, kelis centimentrus sutarkuoto imbiero.
  2. Dedame prieskonius: galima naudoti geltono kario pastą ARBA dėti šiuos: 2 šaukštelis kario, pusę šaukštelio ciberžolės, pagal skonį aitriosios paprikos arba čili dribsnių, po šaukštelį kumino ir rūkytos paprikos, dosniai druskos, pipirų. Būtinai paragaukite ir tada įdėkite to, ko jums trūksta.
  3. 5 minutėms pakepti dedame: 2 cukinijas, 3 paprikas, 1 brokolį.
  4. Pilame skardinę konservuotų pomidorų (400g), dvi skardines kokosų pieno (800ml), konservuotas pupeles be skysčio (800g) ir 2 šaukštus natūralaus riešutų sviesto.
  5. Palaikome ant aukštos ugnies 15 minučių ir dedame špinatus.
  6. Patiekiame su ryžiais ir laimo skiltele. Skanaus!

Šildantis, jaukus ir maistingas – taip apibūdinčiau šitą rudens favoritą. Kaip ir visų troškinių, porcijų pagaminama nemažai, tad užteks visai šeimynai ar kelios dienoms pietų pertraukai darbe. O ir skonis daug įdomesnis, nei įprasto troškinio.

Ingredientai

  • 1 baltas svogūnas
  • 1 raudonas svogūnas
  • 4 skiltelės česnako
  • Keli centimetrai imbiero šaknies
  • Cukinijos
  • 3 paprikos
  • 1 brokolis
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 800 ml kokosų pieno
  • 800 g konservuotų pupelių
  • 2 šaukštus riešutų sviesto
  • Didelė sauja špinatų
  • Pagal poreikį: ryžių

Prieskonių pasirinkimas 1:

  • Pagal poreikį: geltono kario pasta

Prieskonių pasirinkimas 2:

  • 2 šaukšteliai kario
  • Pusė šaukštelio ciberžolės
  • Pagal skonį aitriosios paprikos / čili dribsnių
  • Sauja tarkuoto parmezano
  • 1 šaukštelį kumino
  • 1 šaukštelį rūkytos paprikos
  • Pagal poreikį: druskos, pipirų
Mityba

Daugiau receptų