Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis

20 min
dot
Sotumas
dot
4 servings
graikiško jogurto “beigeliai”

Gaminimo instrukcija

  1. Saldžią bulvę supjaustome kubeliais, sumaišome su alyvuogių aliejumi, malta paprika, prieskoniais ir Daily Spoon mielių dribsniais (jie suteikia sūrio skonį, plutelę). Kepame orkaitėje apie 20 minučių. Po 10 minučių įdedame ir 400g konservuotų avinžirnių (prieskoniuoju tais pačiais prieskoniais kaip ir bulves).
  2. Smulkiai supjaustome kelis kale salotų lapus, apšlakstome citrinos sultimis, druska ir gerai išsmasažuojame.
  3. Supjaustome mažais kubeliais pusę obuolio, mažą agurką, saują krapų.
  4. Padažui maišome: porą šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukštelį medaus, šaukštelį garstyčių ir pusės citrinos sulčių.
  5. Viską sumaišome ir pagardiname fetos sūriu. Skanaus!

My first attempt at protein-rich bagels was a success 🥯 They came out delicious, so here’s the recipe for you to try.

Ingredientai

  • 1 cup whole wheat flour
  • 1.5 teaspoons baking powder
  • A pinch of salt
  • 1 cup Greek yogurt
  • For topping: sesame seeds and salt
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės