Šalta ciberžolių latte imunitetui | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Gėrimai

Šalta ciberžolių latte imunitetui

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais

Gaminimo instrukcija

  1. Į blenderį keliauja pusė banano, šlakelis augalinio pieno, klevų sirupas ir mišinukas Imunitetui. Gerai išplakame.  
  2. Į stiklinę dedame ledukus, ant jų pilame pusę stiklinės pieno ir galiausiai jau suplaktą mišinį. Skanaus! 

Sočios ir kartu lengvos salotos viename dubenėlyje – tai avinžirnių, keptų daržovių bei fetos maistingas derinys.

Ingredientai

Į orkaitę:

  • Skardinė konservuotų avinžirnių
  • 2 saldžiosios paprikos
  • 1 cukinija
  • 1 raudonasis svogūnas
  • 5 česnako skiltelės
  • Apšlakstymui alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek druskos, pipirų, rūkytos saldžiosios paprikos miltelių, balzamiko acto

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai baltojo vyno acto arba citrinos sulčių
  • Šaukštas garstyčių
  • Šaukštas medaus
  • Šaukštelis raudonėlio
  • Pagal poreikį druskos, pipirų

Papildomai:

  • Blokelis fetos
  • Stiklinė bolivinės balandos
  • Sauja šviežių krapų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės