Greek yogurt bagels 🥯 | Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Breakfast

Greek yogurt bagels 🥯

30 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Lašiša su mangų salsa ir kokosiniais ryžiais

Cooking instructions:

  1. Mix one cup of whole wheat flour with 1.5 teaspoons of baking powder and a pinch of salt. Then add one cup of Greek yogurt and knead the dough. Let it rest for 10 minutes.
  2. Divide the dough into 4 parts, shape each into a rope, and join the ends together. Place on baking paper.
  3. Beat one egg and brush it over the bagels.
  4. Top with sesame seeds and a sprinkle of salt.
  5. Bake for 15 minutes at 190°C

Tip: If you use regular wheat flour, the bagels will be softer, but I opted for a more nutritious version, and they turned out delicious.

Lašiša kartu su kreminiais kokosų ryžiais bei salsos subtiliu aštrumu ir lengvumu puikiai tiks greitiems pietums ar vakarienei.

Ingredients

  • 2 lašišos filė
  • Pusė stiklinės ilgagrūdžių ryžių
  • Pusė mango
  • 2 agurkai
  • 1 čili (skaniausia būtų žalias jalapeno)
  • Pusė raudono svogūno
  • Pusė laimo sulčių
  • Pagal skonį: alyvuogių aliejaus, druskos, rūkytos paprikos ir kario
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community