Chicken salad with roasted corn and mild-spicy yoghurt dressing Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Lunch / dinner
Salads

Chicken salad with roasted corn and mild-spicy yoghurt dressing

30 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Tuno tartaras su mangų salsa

Cooking instructions

  1. Start with the sauce: 3 tablespoons of Greek yoghurt, 3 tablespoons of siracha (or other hot sauce), juice of half a lime, a teaspoon of smoked paprika, salt and pepper.
  2. Next, the chicken: marinate one large breast with soya, salt, pepper and smoked paprika. It would be best to marinate for a day, but half an hour will do. Roast for about 30 to 35 minutes.
  3. Corn: fry the cob on all sides in a frying pan over high heat for a few minutes.
  4. Mix all the ingredients with: romaine lettuce, cherry tomatoes, one sliced jalapeno, a handful of grated pimiento, a handful of dill, salt and pepper. Enjoy!

Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.

Ingredients

  • Pusė agurko
  • Pusė avokado
  • Pusė mango
  • 1 žalia čili paprika (be sėklų)
  • Sauja petražolių
  • 1 laimo sulčių
  • 1 šviežaus tuno kepsnio
  • Pagal skonį čili dribsnių, druskos, pipirų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi)
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community