Graikiško jogurto “beigeliai” | Daily Spoon
Eiti prie turinio
JIE GRĮŽO: BRAŠKIŲ SKONIO BALTYMAI IŠ TIKRŲ BRAŠKIŲ
Pusryčiai

Graikiško jogurto “beigeliai” 🥯

20 min
dot
Sotumas
dot
4 porcijos
graikiško jogurto “beigeliai”

Gaminimo instrukcija:

  1. Sumaišom pilno grūdo miltų stiklinę su 1.5 šaukštelio kepimo miltelių ir druskos. Tada dedame stikline graikiško jogurto ir išminkome tešlą. Duodam pailsėti 10min. 
  2. Padaliname tešlą į 4 dalis, išminkome į virvės formą ir sujungiame ties kraštais. Dedame ant kepimo popieriaus.
  3. Suplakame vieną kiaušinį ir patepame “beigelį”.
  4. Viršų puošiam sezamų sėklomis ir druska.
  5. Kepam 15min 190°C.

Įžvalgos: naudojant paprastus kvietinius miltus didriestainiai (☺️) bus minkštesni, tačiau aš norėjau maistingesnio varianto ir man buvo labai skanu.

Pirmą kartą pasigaminau baltymų gausius "beigelius" 🥯 Gavosi labai skaniai, todėl dalinuosi receptu. P.S. Dedu į kabutes, nes tikslus lietuviškas vertimas yra didriestainiai ir nežinau… galvojau po to manęs nesuprasit 🫣

Ingredientai

  • Stiklinė pilno grūdo miltų
  • 1,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • Druskos
  • Stiklinė graikiško jogurto
  • Papuošimui: sezamų sėklų ir druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės