Festive crumble with pears and cranberries | Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Desserts

Festive crumble with pears and cranberries

10 min
dot
Fullness
dot
10 rutuliukų
Šokoladiniai rutuliukai energijai

Cooking instructions:

  1. Place the roughly chopped, peeled pears, cranberries, cinnamon, 4 tablespoons of sugar, lemon juice and zest, and cornstarch into a baking dish. Mix everything together well.
  2. In a separate bowl, prepare the crumble topping: grate cold butter, add flour, 4 tablespoons of sugar, and salt. Sprinkle the crumble over the pears and cranberries.
  3. Bake at 190°C (375°F) for 50 minutes. While baking, prepare the cream by whipping cold cream with sugar until fluffy, then gently fold in the mascarpone and vanilla.
  4. Let the pie cool for 15 minutes before serving. 🤍

Kai norisi ko saldaus, tačiau ir naudingo. Jokio pridėtinio cukraus, tik gerieji riebalai, skaidulos ir antioksidantai vieno kąsnio formoje.

Ingredients

  • 5 šaukštai lukštentų kanapių sėklų
  • 4 šaukštai chia sėklų
  • 1 šaukštas kakavos miltelių
  • 3 šaukšteliai Daily Spoon mišinio Energijai
  • Pusė stiklinės skysto riešutų sviesto
  • 6 datulės (išbrinkintos)
  • 2 šaukšteliai klevų sirupo
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community