Salad with a Taste of Italy | Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Lunch / dinner
Salads

Salad with a Taste of Italy

20 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Maistinga baklažanų pasta

Cooking Instructions

  • Chop the romaine lettuce (spinach works too), cherry tomatoes, mozzarella, marinated artichokes, some grilled marinated bell pepper, turkey ham, and parsley. Place everything in one bowl, add a couple of tablespoons of white beans, and sprinkle with grated Parmesan.
  • For the dressing: mix a few tablespoons of olive oil with one tablespoon of white wine vinegar, a teaspoon of mustard and honey, a pinch of oregano, salt, and garlic granules (optional).

Makaronai gali būti maistingas patiekalas, tereikia tik poros priedų ir skanaus recepto.

Ingredients

  • 200 g makaronų (naudojau avinžirnių makaronus be glitimo)
  • 1 baklažano
  • Sauja vyšninių pomidoriukų
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 2 saujų špinatų
  • Saujos baziliko
  • Šaukštelis medaus
  • Šaukštelis raudonėlio
  • Pusė česnako galvos
  • Pagal skonį druska, pipirai
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community