Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Užkandžiai

Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu

20 min
dot
Sotumas
dot
1 - 2 porcijos
Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Išvirkite ryžių makaronus. 
  2. Pakepkite krevetes (aš kepiau aštriai).
  3. Šiaudeliais supjaustykite morkas, agurkus, ridiką. 
  4. Pagal ant pakelio pateiktas instrukcijas pamirkykite ryžių lapus vandenyje ir tuomet į juos sudėkite ryžių makaronus, pjaustytas daržoves, mėtos ir baziliko lapelius, aštriai pakeptas krevetes. Suvyniokite suktinukus.
  5. Padažo gamyba itin paprasta: sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus viename dubenėlyje. Skanaus!

Paprastas būdas panaudoti šaldytuve esančias daržoves ir valgyti vaivorykštę. Ryžių lapų tikrai rasite didesnėse parduotuvėse, o gaminti su jais yra gerokai paprasčiau nei atrodo.

Ingredientai

  • Keletas ryžių lapų
  • Pagal poreikį: ryžių makaronų
  • Pagal poreikį: morka
  • Pagal poreikį: agurkai
  • Pagal poreikį: ridikas
  • Keletas baziliko ir mėtos lapelių
  • Pagal poreikį krevetės

Padažas:

  • 3 šaukštai riešutų sviesto
  • 3 šaukštai sojos padažo
  • Šiek tiek vandens
  • 2 šaukštai sezamų aliejaus
  • 2 šaukštai ryžių acto
  • 2 šaukštai klevų sirupo / medaus
Mityba

Daugiau receptų