I really love dinner recipes that turn into lunch the next day. One of those is this salad. It’s especially rich in protein and fiber, making it a truly filling meal 🍋
Gaminimo instrukcija
- Supjaustome baklažaną kubeliais, apšlakstome aliejumi, pabarstome druskos, pipirų bei pašauname į orkaitę. Kepame apie 20 minučių.
- Kol verda makaronai, paruošiame padažą: po kelias minutes pakepame česnaką, tuomet vyšninius pomidoriukus ir supilame konservuotus pomidorus. Dedame druskos, pipirų pagal skonį. Tuomet dedame saują baziliko, medaus ir raudonėlio. Leidžiame pabūti ant vidutinės ugnies 10 minučių. Įmaišome porą šaukštų makaronų vandens ir maišome, kol jis išgaruoja ir padažas yra tinkamo tirštumo, apie 10 min. Tuomet suberiame špinatus.
- Paruoštą padažą sumaišome su pasta ir dalimi baklažano (kitą dalį pasiliekame uždėti ant viršaus).
- Patiekiant galima pabarstyti parmezano sūrio ir baziliko. Skanaus!