Vyšnių ir čiobrelių tonikas (nealkoholinis) | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Gėrimai

Vyšnių ir čiobrelių tonikas (nealkoholinis)

1 hour
dot
Sotumas
dot
Trupininis pyragas

Tad, kad rankos neliktų tuščios, o savijauta išliktų gera – renkuosi gurkšnoti šį kokteilį.

Gaminimo instrukcija

  1. Į stiklinę dedame saują šaldytų, jau kiek atšilusių vyšnių, šaukštelį medaus, įspaudžiame laimo sulčių. “Patraiškome” vyšnias, kad jos išleistų sultis.
  2. Dedame ledukų ir užpilame toniku.
  3. Pamaišome su čiobrelio šakele ir skanaus!

This festive crumble pie is a perfect dessert for cozy autumn or winter evenings. Juicy pears and tangy cranberries are enriched with cinnamon and lemon juice, all wrapped in a crunchy pastry crust. The delicate vanilla mascarpone cream adds richness and a festive touch, making it an ideal choice for both holiday gatherings and relaxing moments at home. 🍐

Ingredientai

For the pie:

  • 4–5 firm pears
  • 1 cup fresh cranberries
  • 1 teaspoon Ceylon cinnamon
  • Zest and juice of 1 lemon
  • 1 teaspoon cornstarch
  • 350 g flour
  • 180 g butter
  • 8 tablespoons brown sugar
  • 1/2 teaspoon salt

For the vanilla mascarpone cream:

  • 400 ml 35% heavy cream
  • 2 tablespoons sugar
  • 200 g mascarpone
  • Vanilla extract, seeds, or vanilla sugar
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės