Italijos skonių salotos | Daily Spoon
Eiti prie turinio
Užsakymams nuo 69€ dovanojame ilgaamžišką tvirtos medvilnės krepšį su kodu: TOTEBAG
Pietūs / vakarienė
Salotos

🇮🇹 skonių salotos

20 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Daržovės

Gaminimo instrukcijos

  • Supjaustau romaninę salotą (tinka ir špinatai), pomidoriukus, mocarelą, marinuotus artišokus, šiek tiek keptos marinuotos paprikos, kalakutienos kumpį ir petražoles. viską kraunu į vieną dubenį, dedu porą šaukštų baltų pupelių, užbarstau tarkuoto parmezano.
  • Padažui: keli šaukštai alyvuogių aliejaus ir šaukštas balto vyno acto, šaukštelis garstyčių ir medaus, šiek tiek raudonėlio, druskos, česnako granulių (nebūtina).

Didelės, storos, itališkos salotos 🇮🇹. Nors italų virtuvė nėra stipri salotų fronte, bet užsikūriau ką nors sukonstruoti ir įkomponuoti skirtingus jos skonius.

Ingredientai

  • Romaninė salota (tinka ir špinatai)
  • Pomidoriukai
  • Mocarela
  • Marinuoti artišokai
  • Šiek tiek keptos marinuotos paprikos
  • Kalakutienos kumpis
  • Petražolės
  • Pora šaukštų baltų pupelių
  • Parmezano

Padažui:

  • Keli šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Šaukštas balto vyno acto
  • Šaukštelis garstyčių ir medaus
  • Šiek tiek raudonėlio, druskos, česnako granulių (nebūtina)

Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės