Maistingi pusryčiai: avokado toast | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pusryčiai

Maistingi pusryčiai: avokado toast

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Šokoladinis varškės ir avižų pudingas

Gaminimo instrukcija:

  1. Sourdough duoną paskrudinu keptuvėje su šiek tiek alyvuogių aliejaus.
  2. Avokadą sutrinu šakute su laimo sultimis ir druska.
  3. Į įkaitintą ir alyvuogių aliejumi pateptą keptuvę pilu išplaktus kiaušinius.
  4. Kai kiaušiniai dar ne pilnai iškepę, patraukiu keptuvę nuo kaitros. pabarstau parmezano ir uždengiu, kad sūris išsilydytų.
  5. Omletą dedu ant skrebučio, uždedu mikrožalumynų/daigų ir šiek tiek aštraus padažo. Pridedu ir uogų.
  6. Ir visada: kokosų pienas + ledukai + mūsų matcha stabiliai energijai ir antioksidantams 🤍

Skonis kaip NESQUIK kakavos, bet čia gausu baltymų, skaidulų ir sudėtinių angliavandenių, tad turim maistingus pusryčius.

Ingredientai

  • Stiklinė pilno grūdo avižų
  • Stiklinė varškės
  • Šaukštas chia ar linų sėmenų
  • 2 šaukštai mėgstamo riešutų sviesto
  • Kupinas šaukštas medaus ar klevų sirupo (jei darom labiau desertą/užkandį, ne pusryčius)
  • Stiklinė mėgstamo pieno
  • 3 šaukštai Daily Spoon Šokoladinių baltymų
  • Sauja mėgstamų uogų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės