Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta

30 min
dot
Sotumas
dot
4 porcijos
Avinžirnių salotų sumuštiniai

Gaminimo instrukcija

  1. Avinžirnius pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais ir šauname į orkaitę 20min, 200C. Tuo tarpu supjaustome pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus, baziliką, fetą.
  2. Sumaišome ingredientus, reikalingus padažui.
  3. Avinžirniams iškepus, išmaišome juos su paruoštu padažu.

Lengvi ir supermaistingi sumuštiniai su avinžirniais, kurių gamyba neužims daug jūsų laiko ir puikiai tiks pietums.

Ingredientai

  • Skardinės konservuotų avinžirnių
  • Šaukšto tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 paprikos
  • 2 salierų stiebų
  • Pusės raudono svogūno
  • 1 agurko
  • Didelio šaukšto graikiško jogurto
  • Šaukštelio majonezo
  • Pagal skonį: šviežių krapų, druskos, pipirų ir čili dribsnių
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės