Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta - Daily Spoon
Eiti prie turinio
VIENĄ KARTĄ METUOSE: BLACK WEEK DOVANŲ SPRINTAS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta

25 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta

Gaminimo instrukcija

  1. Avinžirnius pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais ir šauname į orkaitę 20min, 200C. Tuo tarpu supjaustome pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus, baziliką, fetą.
  2. Sumaišome ingredientus, reikalingus padažui.
  3. Avinžirniams iškepus, išmaišome juos su paruoštu padažu.

Ypač maistingos, lengvai paruošiamos salotos, tinka kitos dienos pietų dėžutei – važiuojam!

Ingredientai

  • Skardinė avinžirnių
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų, rūkytos paprikos prieskonių
  • Sauja pomidoriukų
  • Sauja saulėje džiovintų pomidorų
  • Šiek tiek baziliko
  • Pagal poreikį: feta

Padažui:

  • Šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Šaukštas balzamiko acto
  • Šaukštelis klevų sirupo
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
Mityba

Daugiau receptų