Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

20 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Bananų ir karamelės baltyminiai blynai

Gaminimo instrukcija

  1. Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.
  2. Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.
  3. Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!

Dar pagardinti riešutų sviestu geriesiems riebalams ir ceilono cinamonu ypatingam prieskoniui.

Ingredientai

  • 50 g avižų
  • 125 g natūralaus graikiško jogurto
  • 80 ml migdolų pienų
  • 2 bananai
  • 1 kiaušinis
  • Keli šaukšteliai kepimo miltelių
  • Žiupsnis Daily Spoon ceilono cinamono
  • Pagal skonį druskos
  • Dosnus šaukštelis medaus
  • 30 g Daily Spoon karamelinių baltymų
Apie produktą

Mielių dribsnių nauda

At id at nunc nunc lorem quis orci vivamus tortor. Posuere blandit neque magnis tristique. Mauris gravida augue rhoncus aliquet. Ut odio sit blandit dictumst vitae. Ut est facilisi enim tincidunt laoreet in quam.

Sužinok daugiau
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės