Kale traškučiai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Užkandžiai

Kale traškučiai

Lašiša su įvairiais žalumynais

Gaminimo instrukcija

  1. Suplėšome kale kopūstus į kąsnio gabaliukus (kopūsto stiebą išimame).
  2. Tuomet kopūstus šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame mielių dribsnių, druskos ir pipirų. Tikslių kiekių čia nereikia, svarbu, kad turimas kiekis traškučių būtų lengvai pasidengęs aliejumi ir prieskoniais.
  3. Kepame orkaitėje 150°C 15 minučių. Kas 5 minutes vis pavartome, kad apskrustų iš visų pusių ☀️

Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės