Užauginta Wazukoje, Kyoto regione
Wazuka žinoma kaip viena geriausių matcha arbatos gamybos vietų Japonijoje ir visame pasaulyje. Čia naudojami tradiciniai matchos auginimo metodai, o pati vietovė turi optimalias oro ir dirvožemio sąlygas matcha gamybai.
Apsaugota nuo saulės
Auginimas šešėlyje – tradicinė technika, kuria skatinamas didesnis chlorofilo kiekis. Tai arbatos lapelius nudažo ypatingai sodria žalia spalva bei suteikia jiems didelę antioksidantų ir maistinių medžiagų koncentraciją, o dėl L-teanino arbata įgauna stipresnį umami skonį.
Kruopščiai atrinkta rankomis
Ceremoninei matchai rankomis atrenkami tik patys geriausi ir minkščiausi arbatos lapeliai ir tik iš arbatžolių viršūnėlių. Taip pat pašalinami stiebai ir gyslos, kad būtų sumažintas arbatos kartumas bei rezultate milteliai būtų ypač smulkūs.
Natūraliai džiovinta ir tradiciškai sumalta
Lapeliai džiovinami natūraliomis sąlygomis ir sumalami japoniškais akmens maltuvais, taip siekiant išsaugoti matchos maistines savybes, spalvą ir susmulkinti iki ypatingai smulkių miltelių.
Atvyksta išskirtinai šviežia
Iškart sufasuojama vietoje ir skraidinama į Lietuvą, taip siekiant išsaugoti matchos maistines savybes, spalvą ir skonį.