Klasikinė matcha iš Kyoto regiono Japonijoje – skirta švelniausioms lattėms namuose gamintis.
- Tolygiai energijai ir susikoncentravimui.
- Išskirtinai šviežia: malama pagal užsakymą ir pakuojama mūsų ūkyje.
17,90 €
Klasikinė matcha iš Kyoto regiono Japonijoje – skirta švelniausioms lattėms namuose gamintis.
Gurmanų mylima matcha atkeliavo iš Kyoto prefektūros. Jis laikomas kaip vienas geriausių matcha arbatos gamybos regionų Japonijoje ir visame pasaulyje, kadangi turi jai optimalias oro ir dirvožemio sąlygas, o patys augintojai čia taiko tradicinius matchos auginimo ir gamybos metodus.
Mūsų matcha yra išskirtinai šviežia, kadangi dėl artimo bendradarbiavimo su ūkiu, ji yra malama kas kelis mėnesius pagal mūsų užsakymą ir supakuojama pačiame ūkyje, taip siekiant išlaikyti šviežumą, aromatą bei skonį geriausiai patirčiai.
Aukštų kokybės standartų matcha leidžia gaminti tobulas latte namuose, o besimėgaujant skoniu, jausti tolygią energiją bei lengvumą norint susikoncentruoti.
Energijos ir produktyvumo šaltinis. Matcha turi natūralų kofeino kiekį, kuris suteikia energijos, bet skirtingai nuo kavos, matcha taip pat turi aminorūgštį L-teaniną. Jis lėtina kofeino išsiskyrimą – jį sušvelnina ir padeda atsipalaiduoti.
Vietoje to, kad kofeinas išsiskirtų greitai ir tuomet energijos lygis kristų, kaip kad išgėrus kavos, energija iš matchos išsiskiria lėčiau ir tolygiau. Tai yra priežastis, dėl kurios matcha sukelia ramaus budrumo jausmą. Be to, kofeinas ir L-teaninas dirbdami kartu gali padėti susikaupti atliekant pažinimo reikalaujančias užduotis.
Antioksidantų šaltinis. Matcha yra žinoma dėl savo antioksidacinių savybių, kurios padeda sumažinti oksidacinio streso žalą.
Abi matchos rūšys turi gausybę antioksidantų, kofeino ir L-teanino, kurie suteikia stabilios energijos be jos kritimo, o tai padeda susikaupti produktyviam darbui ar kūrybinei veiklai.
Ceremoninė matcha yra gaminama iš jauniausių lapelių, dar ankstyvo pavasario pirmojo derliaus. Klasikinės matchos lapeliai yra nuskinami antrojo derliaus nuėmimo metu.
Ceremoninė skirta gerti kaip arbata, tik užpylus vandeniu. Klasikinė matcha naudojama gaminantis matcha latte ar pagardinant kokteilius, desertus, košes, jogurtus.
Ceremoninė matcha yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, o klasikinė matcha turi sodresnį skonį, kadangi jos lapeliai yra labiau subrendę.
Jau išbandei šį ritualą? Palik atsiliepimą, kuris bus naudingas visai Daily Spoon bendruomenei.
Jūsų atsiliepimas bus patvirtintas per 48 val.
Išsiuntę matchą norime pasirūpinti, kad žinotumėte ir kaip išgauti autentišką jos skonį, todėl dovanojame gidą, į kurį sudėjome matchos paruošimo subtilybes, istoriją, išskirtinumą ir, žinoma, naudas.
Lengva laikytis maistingų įpročių, kai jie atkeliauja patys. Ir dar su dovanomis.
Padėsime jį rasti – lauksime klausimų mūsų socialiniuose tinkluose arba el. pašte [email protected]
Nėštumo metu nerekomenduojama viršyti 150-200mg kofeino per dieną. Matcha puodelis turi apie 40-60mg kofeino, tad saikingai ją naudoti galima, jei gydytojas nesiūlo pilnai atsisakyti kofeino.
Taip, matcha turi maždaug apie 40-60mg kofeino.
Mūsų matcha yra atkeliavusi iš Kyoto regiono.
Matcha puodelis turi apie 40-60mg kofeino, rekomenduojama per parą neviršyti 400mg kofeino.
Padėsime jį rasti – lauksime klausimų mūsų socialiniuose tinkluose arba el. pašte [email protected]