Paprastas, lengvas ir maistingas būdas pasigaminti žuvį nekepant jos orkaitėje. Užtruksite vos 20 min ir turėsite skaniausią vakarienę ant savo stalo.
Gaminimo instrukcija
- Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejų ir dedame česnakus (jie neturi paruduoti). Nelaukdami dedame imbierą, citriną ir pipirą (dėjau nemaltą).
- Dedame menkę į keptuvę (prieš tai ją nusausiname ir paprieskoniuojame druska, pipirais) ir pilame kokosų pieną. Svarbu, kad jis bent iki pusės apsemtų žuvį, tad geriau naudoti mažesnę keptuvę. Įdedame dar druskos ir čili dribsnių pagal skonį.
- Paliekame troškintis 15 min ant vidutinės kaitros.
- Žuvis turi lengvai plyšti imant su šakute. Ant viršaus dedame krapų.
- Patiekiame ant mėgstamų kruopų ir su keptomis daržovėmis. Ant žuvies išspaudžiame troškintą citriną. Skanaus!