Tunu ir sviestinėmis pupelėmis įdarytos saldžios bulvės - Daily Spoon
Eiti prie turinio
VIENĄ KARTĄ METUOSE: BLACK WEEK DOVANŲ SPRINTAS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Tunu ir sviestinėmis pupelėmis įdarytos saldžios bulvės

1 val
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Tunu ir sviestinėmis pupelėmis įdarytos saldžios bulvės

Gaminimo instrukcija

  1. Batatus giliai įpjaukite išilgai. Kepkite dosniai apšlakstytus aliejumi bei trupučiu druskos 180°C (su vėju)/ 200°C (be vėjo) orkaitėje 1h.
  2. Įdaro ingredientus sumaišykite. Iškepusių batatų vidų šiek tiek sutraiškykite šakute ir prikimškite įdaro.⁠ Skanaus!

Žiemą gaminame kelis kartus per savaitę. Labai paprasta. Labai maistinga ir sotu. O jau skonis…

Ingredientai

  • 3 batatai
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • Keli žiupsniai druskos ir pipirų

Įdarui:

  • 1 skardinė sviestinių pupelių
  • 1 vid. skardinė tuno
  • Šiek tiek svogūno
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštai baltojo vyno acto
  • 1 šaukštas kaparėlių
  • Keli žiupsniai druskos ir pipirų
  • Šaukštelio juodųjų pipirų
  • Šaukštelio raudonėlių
Mityba

Daugiau receptų