Avižų pudingas su varške ir riešutų sviestu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Desertai
Pusryčiai

Avižų pudingas su varške ir riešutų sviestu

5 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Avižų pudingas su varške ir riešutų sviestu

Gaminimo instrukcija

  1. Sutrinkite visus ingredientus ir papuoškite su mėgstamomis uogomis ir kakava. Skanaus!

Avižos per naktį – super. Tačiau jei norite, kad pusryčiai būtų tikrai sotūs ir dar maistingesni, siūlau pabandyti šį derinį. Jis yra visiškas pusryčių “game changer”, patikėkite manimi.

Ingredientai

  • Stiklinė pilno grūdo avižų
  • Pusė stiklinės varškės
  • 2 šaukštai natūralaus riešutų sviesto
  • 1 kupinas šaukštas medaus arba klevų sirupo
  • Šaukštelis Daily Spoon Ceilono cinamono
  • Stiklinė augalinio pieno
  • 2 šaukšteliai Daily Spoon mišinuko Skaisčiai odai
  • Papuošimui Daily Spoon kakavos, mėgstamų uogų
Mityba

Daugiau receptų