Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais - Daily Spoon
Eiti prie turinio
VIENĄ KARTĄ METUOSE: BLACK WEEK DOVANŲ SPRINTAS
Desertai
Užkandžiai

Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais

15 min
dot
Sotumas
dot
10 - 12 porcijų
Bananų keksiukai be glitimo

Gaminimo instrukcija

  1. Su šakute gerai sutriname bananus ir įmaišome kiaušinius, pieną.
  2. Palikdami šokoladą, įdedame visus likusius ingredientus ir lengvai išmaišome.
  3. Tuomet į mažesnius (apie 0.5cm) gabaliukus supjaustome šokoladą ir įmaišome į tešlą.
  4. Dedame keksiukų tešlą į formeles ir kepame 22-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Prieš išimdami padarome dantų krapšuko testą. Skanaus 💛

Daugžodžiauti neverta, tiesiog du klasikiniai, vienas kitą puikiai papildantys, skoniai. Jokių miltų ir mažai cukraus, tad po jų nesijausite apsunkę, tik galbūt norėsite pakartoti.

Ingredientai

  • 2 dideli bananai
  • 1 kiaušinis
  • ½ stiklinės (120 ml)  migdolų arba kokosų pieno
  • 1.5 stiklinės (150g) migdolų miltų (galima naudoti ir paprastus, tačiau migdolų miltai yra maistingesni)
  • 3 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 šaukštelis cinamono
  • Žiupsnelis druskos
  • 2 šaukštai klevų sirupo
  • 3 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus
  • 3 šaukštai rudo cukraus
  • Pusė plytelės  juodo šokolado
Mityba

Daugiau receptų