Šalta ciberžolių latte imunitetui | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Gėrimai

Šalta ciberžolių latte imunitetui

20 min
dot
Sotumas
dot
1 - 2 porcijos
Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Į blenderį keliauja pusė banano, šlakelis augalinio pieno, klevų sirupas ir mišinukas Imunitetui. Gerai išplakame.  
  2. Į stiklinę dedame ledukus, ant jų pilame pusę stiklinės pieno ir galiausiai jau suplaktą mišinį. Skanaus! 

Paprastas būdas panaudoti šaldytuve esančias daržoves ir valgyti vaivorykštę. Ryžių lapų tikrai rasite didesnėse parduotuvėse, o gaminti su jais yra gerokai paprasčiau nei atrodo.

Ingredientai

  • Keletas ryžių lapų
  • Pagal poreikį: ryžių makaronų
  • Pagal poreikį: morka
  • Pagal poreikį: agurkai
  • Pagal poreikį: ridikas
  • Keletas baziliko ir mėtos lapelių
  • Pagal poreikį krevetės

Padažas:

  • 3 šaukštai riešutų sviesto
  • 3 šaukštai sojos padažo
  • Šiek tiek vandens
  • 2 šaukštai sezamų aliejaus
  • 2 šaukštai ryžių acto
  • 2 šaukštai klevų sirupo / medaus
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės