Vištienos salotos su keptais kukurūzais ir švelniai aštriu jogurtiniu padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Vištienos salotos su keptais kukurūzais ir švelniai aštriu jogurtiniu padažu

40 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Vištienos salotos su keptais kukurūzais ir švelniai aštriu jogurtiniu padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Pradėkite nuo padažo: 3 šaukštai graikiško jogurto, 3 šaukšeliai sirachos (arba kito aštraus padažo), pusės laimo sultys, šaukštelis rūkytos paprikos, druska, pipirai.
  2. Toliau vištiena: vieną didesnę krutinėlę pamarinuokite su soja, druska, pipirais ir rūkyta paprika. Geriausiai būtų marinuoti parą, bet užteks ir pusvalandžio. Kepame apie 30 – 35 minutes.
  3. Kukurūzai: burbuolę iš visų pusių pakepkite keptuvėje ant aukštos ugnies kelias minutes.
  4. Visus ingredientus sumaišome su: romane salotomis, vyšniniais pomidoriukais, vienu supjaustytu jalapenu, sauja tarkuoto pamezano, sauja krapų, druska, pipirais. Skanaus!

Maistingesnė ir įdomesnė vištienos salotų versija. Tik neišsigąskite pateiktų ingredientų įvairovės – visi kartu jie suteikia salotoms nuostabų skonį. Taip patiks, kad nes kils ginčas, kas likučius nešis pietums į darbą!

Ingredientai

  • 3 šaukštai graikiško jogurto
  • 3 šaukšteliai sirachos (arba kito aštraus padažo)
  • Pusės laimo sulčių
  • 3 šaukšteliai rūkytos paprikos
  • 1 didesnė vištienos krūtinėlė
  • Sojos Marinavimui
  • 1 kukurūzo burbuolė
  • Pagal poreikį: romane salotų
  • Sauja vyšninių pomidoriukų
  • 1 jalapenas
  • Sauja tarkuoto parmezano
  • Šiek tiek krapų
  • Pagal poreikį: druskos, pipirų

Mityba

Daugiau receptų