Maistingesnė ir įdomesnė vištienos salotų versija. Tik neišsigąskite pateiktų ingredientų įvairovės – visi kartu jie suteikia salotoms nuostabų skonį. Taip patiks, kad nes kils ginčas, kas likučius nešis pietums į darbą!
Gaminimo instrukcija
- Pradėkite nuo padažo: 3 šaukštai graikiško jogurto, 3 šaukšeliai sirachos (arba kito aštraus padažo), pusės laimo sultys, šaukštelis rūkytos paprikos, druska, pipirai.
- Toliau vištiena: vieną didesnę krutinėlę pamarinuokite su soja, druska, pipirais ir rūkyta paprika. Geriausiai būtų marinuoti parą, bet užteks ir pusvalandžio. Kepame apie 30 – 35 minutes.
- Kukurūzai: burbuolę iš visų pusių pakepkite keptuvėje ant aukštos ugnies kelias minutes.
- Visus ingredientus sumaišome su: romane salotomis, vyšniniais pomidoriukais, vienu supjaustytu jalapenu, sauja tarkuoto pamezano, sauja krapų, druska, pipirais. Skanaus!