Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Pietūs / vakarienė
Salotos

Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Marinuojame vištieną su sutrintu česnaku, alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bent valandai. Geriausiai per naktį. Tuomet kepame 30 – 35 minutes, 190 C.
  2. Supjaustome romane salotas. Ant jų dedame mažą saują tarkuoto parmezano, šaukštą alyvuogių aliejaus, du šauktus citrinos sulčių, šaukštelį jos žievelės, druską, pipirus. Išmaišome masažuodami.
  3. Supjaustome vištiena ir patiekiame su salotomis. Skanaus!

Gaiviai, paprastai ir maistingai. Vasaros salotos, kurios aprūpins organizmą reikiamomis medžiagomis ir puikiai pasotins.

Ingredientai

  • 1 vištienos krūtinėlės
  • Marinatui česnako, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus
  • Pagal poreikį romane salotų
  • Maža sauja tarkuoto parmezano
  • Šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštus citrinos sulčių
  • Šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės
  • Pagal poreikį druskos, pipirų
Mityba

Daugiau receptų