Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
JAU PREKYBOJE: RAMINANTIS IR ATPALAIDUOJANTIS RITUALAS DE-STRESS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu

20 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Išverdame 100 gramų ryžių ir iškepame lašišos filė (apie 20 minučių, 190 C). Ją prieskoniuoju su druska, pipirais, garstyčiomis, medumi.
  2. Salotoms supjaustome: kelias saujas špinatų, pusę poro, saują išvortų (10min) brokolių, 2 saliero stiebus.
  3. Įmaišome smulkiais gabaliukais suplėšytą keptą lašišą ir išvirusius ryžius.
  4. Padažui dedame: šaukštelį majonezo (arba graikiško jogurto), šaukštelį sriracha padažo, pusės citrinos sulčių, prieskonių ir viską išmaišome.
  5. Pagardiname petražolėmis ir skanaus!

Jei norite valgyti maistingiau, tačiau vis pritūksta gerų salotų receptų, šios yra skirtos Jums.

Ingredientai

  • 100 gramų ryžių
  • 1 lašišos filė
  • Sauja špinatų ir borkolių
  • Pusė poro
  • 2 stiebai saliero
  • Sauja petražolių

Lašišos marinatui:

  • Pagal skonį: druskos, pipirų, garstyčių ir medaus

Padažui:

  • 1 šaukštelio majonezo (arba graikiško jogurto)
  • 1 šaukštelio sriracha padažo
  • Pusės citrinos citrinos sulčių
  • Pagal skonį: prieskonių
Mityba

Daugiau receptų