Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu

Moteris sportuojanti

Gaminimo instrukcija

  1. Išverdame 100 gramų ryžių ir iškepame lašišos filė (apie 20 minučių, 190 C). Ją prieskoniuoju su druska, pipirais, garstyčiomis, medumi.
  2. Salotoms supjaustome: kelias saujas špinatų, pusę poro, saują išvortų (10min) brokolių, 2 saliero stiebus.
  3. Įmaišome smulkiais gabaliukais suplėšytą keptą lašišą ir išvirusius ryžius.
  4. Padažui dedame: šaukštelį majonezo (arba graikiško jogurto), šaukštelį sriracha padažo, pusės citrinos sulčių, prieskonių ir viską išmaišome.
  5. Pagardiname petražolėmis ir skanaus!
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės