Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais

Lašiša su įvairiais žalumynais

Gaminimo instrukcija

  1. Į orkaitę 25 minutėms 190 C keliauja: konservuoti avinžirniai, 2 stambiai supjaustytos paprikos, 1 cukinija, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas, 5 nepjaustytos česnako skiltelės. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkyra paprika. Avinžirnius švelniai papuošiame balzamiko actu.
  2. Kol viskas kepa, gaminame padažą: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai baltojo vyno acto arba citrinos sulčių, 1 šaukštas garstyčių, 1 šaukštas medaus, 1 šaukštelis raudonėlio, druska ir pipirai.
  3. Iškeptas daržovės ir avinžirnius dedame ant išvirtų bolivinės balandas kruopų (kiekis: viena stiklinė nevirtų). Iškeptą česnaką smulkiai supjaustome ir dedame į padažą. Sumaišome ir dedame ant salotų kartu su sauja pjaustytų šviežių krapų ir sutrupiname blokelį fetos. Skanaus!
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės