Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

Ką turėtumėte žinoti apie savo medžiagų apykaitą?

Gaminimo instrukcija

  1. Supjaustome cukiniją storomis riekelėmis ir kepame keptuvėje ant aliejaus. Apvertus, įmetame kelias česnako skilteles ir kepame kartu, kol viskas gražiai paruduos.
  2. Išėmę cukinijas, keptuvėje paliekame česnakus ir suberiame virtas perlines kruopas ir taip pat pakepame apie 5 min. Jei reikia, įpilame daugiau alyvuogių aliejaus.
  3. Supjaustome ingredientus ir dedame špinatus, ant jų perlines kruopas, alyvuogas, keptas cukinijas, pistacijas, pertražoles ir krapus.
  4. Salotas gardiname graikišku jogurtu, aliejumi, medumi, druska, pipirais. Skanaus!
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės