Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋 | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋

1 hour
dot
Sotumas
dot
Trupininis pyragas

Gaminimo instrukcija

  1. Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.
  2. Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!

This festive crumble pie is a perfect dessert for cozy autumn or winter evenings. Juicy pears and tangy cranberries are enriched with cinnamon and lemon juice, all wrapped in a crunchy pastry crust. The delicate vanilla mascarpone cream adds richness and a festive touch, making it an ideal choice for both holiday gatherings and relaxing moments at home. 🍐

Ingredientai

For the pie:

  • 4–5 firm pears
  • 1 cup fresh cranberries
  • 1 teaspoon Ceylon cinnamon
  • Zest and juice of 1 lemon
  • 1 teaspoon cornstarch
  • 350 g flour
  • 180 g butter
  • 8 tablespoons brown sugar
  • 1/2 teaspoon salt

For the vanilla mascarpone cream:

  • 400 ml 35% heavy cream
  • 2 tablespoons sugar
  • 200 g mascarpone
  • Vanilla extract, seeds, or vanilla sugar
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės