Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋 - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI SKONIAI, SPECIALŪS RINKINIAI IR DOVANOS JAU LAUKIA
Pietūs / vakarienė
Salotos

Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋

20 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Bolivinės balandos ir halumi sūrio salotos

Gaminimo instrukcija

  1. Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.
  2. Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!

Tai itin paprastas receptas, kuris yra vienas iš favoritų mūsų namuose. Ypač gausus skaidulų ir baltymų, tad gali būti tiek maistingų pietų, tiek vakarienės variantas.

Ingredientai

  • Stiklinė bolivinės balandos
  • 3 stiklinės daržovių sultinio
  • 1 svogūno
  • Daržovės: paprika ir cukinija
  • Pagal poreikį: halumi sūrio
  • Padažui: pusės citrinos sulčių ir jos žievelės, petražolių, šaukštas alyvuogių aliejaus, druska ir pipirai
Mityba

Daugiau receptų