Šokoladiniai burokėlių keksiukai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Desertai
Užkandžiai

Šokoladiniai burokėlių keksiukai

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

Gaminimo instrukcija

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. Viename puode lengvai išplakame burokėlių piurė, ištirpintą kokosų aliejų, pieną, klevų sirupą, cukrų, sodą ir druską. 
  2. Lengvai maišydami įdedame kakavos miltelius ir miltus. Nepermaišome 🙂 
  3. Supjaustome šokolado plytelę mažais gabaliukais ir įmaišome juos į tešlą, palikdami kelis laisvus papuošimui ant viršaus. Dedame tešlą į formeles (apie du šaukštus tešlos vienam keksiukui) ir papuošiame likusiais šokolado gabaliukais. 
  4. Kepame apie 20-24 minutes ir ištraukus iš orkaitės leidžiame pailsėti kelias minutes. Skanaus! 

Maistinga ir itin skani pietų ar vakarienės versija.

Ingredientai

  • Pusė brokolio
  • Pusė paprikos
  • Sauja krapų
  • Keli svogūnų laiškai
  • Pusė raudonojo svogūno
  • Pusė skardinės kukurūzų
  • Šiek tiek raudonosios paprikos, kario
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis citrinos žievelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Stiklinė avinžirnių miltų

Padažui:

  • Keli šaukštai graikiško jogurto
  • Šiek tiek petražolių
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės