Su receptais fokusuojuosi į maistingumą ir man patinka maistingesnės desertų variacijos, tačiau kartais pyragui tiesiog reikia leisti būtų pyragui. Čia fokusas buvo skonis ir jis yra baisiai geras. Kartosiu šį pyragą ir Velykoms ☀️
Gaminimo instrukcija
- Sumaišom maskarponės kremo ingredientus – atidedam.
- Sumaišom cinamoninių trupinių ingredientus – atidedam.
- Tešlai: sutrinam cukrų su citrinos žievele. Tuomet įmaišom likusius ingredientus (išskyrus mėlynes). Kai tešla išmaišyta – įdedam pamiltuotas mėlynes.
- Sluoksniuojam: dedam pusę tešlos, tada visą maskarponės kremą, likusią tešlą ir ant viršaus tolygiai barstom trupinius.
- Kepam 180 laipsnių temperatūroje – 65 minutes. Leidžiam pusvalandį atvėsti. Skanaus!