Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu - Daily Spoon
Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Eiti prie turinio
DOVANOS PRISTATYMAS PER 1 MINUTĘ: DOVANŲ KUPONAS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu

30 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Keptų daržovių salotos su kepintų citrinų padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Į 190°C įkaitintą orkaitę 25 minutėms keliauja stambiai pjaustyta cukinija, paprika, pusė brokolio, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas ir citrina, konservuoti avinžirniai. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagal skonį druska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais. Ant avinžirnių beriame ir Daily Spoon mielių dribsnius.
  2. Padažui susmulkiname keptą citriną, pilame alyvuogių aliejų ir po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus.
  3. Paruošiame likusius ingredientus: išverdame pusę stiklinės bolivinės balandos kruopų ir susmulkiname dvi saujas petražolių.
  4. Į didesnį dubenį beriame bolivinę balandą, keptas daržoves ir avinžirnius. Viską apliejame padažu ir beriame petražoles. Skanaus!

Lengvas sumestinis, kuris turi kalną maistinių medžiagų mūsų kūnui.

Ingredientai

  • 1 cukinija
  • 1 paprika
  • Pusė brokolio
  • 1 raudonas svogūnas
  • Pusė citrinos
  • Skardinė koncervuoti aviržiniai
  • Šlakelis alyvuogių aliejus
  • Pagal skonį: druska, pipirai ir rūkytos paprikos prieskoniai
  • Šaukštas Daily Spoon mielių dribsnių
  • Pusė stiklinės bolivinės balandos kruopų
  • Dvi saujos petražolių

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus
Mityba

Daugiau receptų

Krepšelis

Iki nemokamo pristatymo Lietuvoje
Jums liko 66,00 

Krepšelyje nėra produktų.

Kartu siūlome

Suma: 0,00 

Krepšelis