Makaronai tikrai gali būti maistingi, o šitie yra ne vien tokie, bet ir baisiai skanūs. Skaidulų ir tą akį traukiančią žalią spalvą gauname iš špinatų, o baltymus sotumo jausmui iš pupelių. Atrodo keista derinys padažui, bet pažadu jis yra ypač kreminis ir gausus skonio.
Gaminimo instrukcija
- Į orkaitę dedame kepti vištieną, pamarinuotą su druska, pipirais, rūkyta paprika ir raudonėliu. Kartu dedame ir brokolius. Kepame 25-30 min.
- Išverdame perlines kruopas.
- Padažui į blenderį dedame visus padažo ingredientus. Paragaujame ir žiūrime ar nereikia ko papildomai. Jei padažas per skystas – įdedame daugiau anakardžių, jei per tirštas – daugiau vandens.
- Ant keptuvės pakepame kukurūzą. Po to ant tos pačios keptuvės pakepame perlines kruopas.
- Kukurūzą supjaustome, viską sudedame į lėkštę ir užpilame padažo. Pagardiname petražolėmis ir skanaus!