Tzatziki dubenėlis su keptomis daržovėmis | Daily Spoon

Tzatziki dubenėlis su keptomis daržovėmis

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Lengvi pietūs ar vakarienė, kuriuose ypač gausu skaidulų ir baltymų ir žinoma, skoniu. Šį kartą kaip baltymų šaltinį pasirinkau avinžirnius, tačiau galite nuudoti pupeles ar vištieną.

Braškių tiramisu
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
2-3 Bulvių
Pusė Brokolio
1 Paprikos
Pusė Raudono svogūno
400 g Konservuotų avinžirnių
Pagal skonį Alyvuogių aliejaus, druskos, pipiros, rūkytos paprikos
Šaukšto Daily Spoon mielių dribsnių
Tzatziki padažui  
Pusė Agurko
2 skiltelių Česnako
3 šaukštų Graikiško jogurto
2 šaukštų Alyvuogių aliejaus
Pagal skonį Druskos, pipirų ir čili dribsnių

 

Gaminimo instrukcija

1

Pirma į orkaitę pašaunam paprieskoniuotas (alyvuogių aliejus, druska, pipirai, rūkyta paprika) bulves 15 minunčių 190 C.

2

Po to pašaunam brokolį, papriką, svogūną. Kartu keliauja avinžirniai ir kad jie būtų traškūs ir sūrio skonio – pabarstau juos Daily Spoon mielių dribsniais ir alyvuogių aliejumi. Šaunam į orkaitę dar 15 min.

3

Padažui sutarkuojam agurką ir smulkiai česnaką. Sumaišom su kitais padažo ingredientais. Serviruojam ir skanaus!