Kepti ryžiai su daržovėmis, vištiena ir jogurtiniu krapų padažu | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Kepti ryžiai su daržovėmis, vištiena ir jogurtiniu krapų padažu

15 min
dot
Sotumas
dot
2 servings
Vištienos salotos

Gaminimo instrukcija

  1. Dvi vištienos krutinėles marinuojame su druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais bent valandą ir tada dedame į orkaitę 25 min, 190 C.
  2. Į keptuvę keliauja: alyvuogių aliejus, pusė raudono svogūno, 2 šviežios paprikos, cukinija, šaukštas pomidorų pastos ir po šaukštelį rūkytos paprikos, čili dribsnių. Pakepame 10 minučių ir dedame 2 keptas marinuotas paprikas ir išvirtus basmati ryžius (kiekis: pusė stiklinės neišvirtų ryžių). Pakepame dar kelias minutes, dedame iškeptą vištieną ir pakepame dar 10 minučių orkaitėje.
  3. Padažui sumaišome: 4 šaukštus graikiško jogurto, 3 skilteles smulkinto česnako, sauja šviežių krapų, pusės laimo sulčių, druskos, pipirų.
  4. Patiekiame norimo dydžio porcijomis. Skanaus!

I really love dinner recipes that turn into lunch the next day. One of those is this salad. It’s especially rich in protein and fiber, making it a truly filling meal 🍋

Ingredientai

  • Chicken breast
  • Half a cucumber, bell pepper, half a red onion
  • A handful of Kalamata olives
  • A few tablespoons of Greek yogurt
  • Feta cheese, to taste
  • Olive oil
  • Oregano, salt, garlic powder
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės