Kale traškučiai
15 MIN
SOTUMAS
Porcijos: 1
Šiek tiek vėluoju su kale traškučių manija, tačiau pradedu suprasti jų populiariumą, nes (drum roll please) pagaliau turiu sūraus ir sveiko užkandzio receptą.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
1 | kale kopūstas |
Šiek tiek | mielių dribsnių, druskos, pipirų |
Apšlakstymui | alyvuogių aliejaus |
Gaminimo instrukcija
1
Suplėšome kale kopūstus į kąsnio gabaliukus (kopūsto stiebą išimame).
2
Tuomet kopūstus šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame mielių dribsnių, druskos ir pipirų. Tikslių kiekių čia nereikia, svarbu, kad turimas kiekis traškučių būtų lengvai pasidengęs aliejumi ir prieskoniais.
3
Kepame orkaitėje 150°C 15 minučių. Kas 5 minutes vis pavartome, kad apskrustų iš visų pusių ☀️